5 comentarios el “DISFRUTAR abril 2023 (Barcelona)

 1. Mare de Déu, quines ganes de tornar-hi. Jo soc dels que no va poder anar al Bulli (ja tinc reserva per visitar el museu) i el disfrutar (potser també l’efímer 41) deu ser l’experiència més propera. Gracies pel post, és molt engrescador.

  • Per edat, hagués pogut anar-hi?
   Donc Disfrutar seria lo més a prop del Bulli q es es pot imaginar.En millor resolució dels plats.
   Enigma sería como un Bulli més evolucionat en un sentit sobri. També és hereu de Cala Monjoia.

   • Per edat, sí. Malauradament el meu “entorn” proper no era d’anar a llocs aixi; hi hauria anat sol. Quan vaig ser conscient, ja era impossible trobar taula. Ara, tenint en compte això, cada cop que viatjo visito grans cases tot sol. Ja tinc reserva per l’astrance 😀, i estic pensant en David toutain o Louis. Ja li diré la meva percepció. Gràcies

Deja un comentario