2 comentarios el “FOLLIA de POT feb.2022 (Sant Joan DESPÍ)

  1. Avui, 27 de febrer del 2022. La mare feia 80 anys, un dels meus regals anar a probar la cuina del Follia de Pot. No, tenim paraules a nos ens ha agradat molt. Hem gaudit amb tots els sentits. La cuina a prop de les taules deixa suaument l’aroma dels deliciosos cargols a brasa amb herbes de l’hort. El vi que ens van recomanar ens porta a l’infantessa amb la seva sensualitat a caramel i una elegància molt delicada . No sóc una crítica gastronòmica…pero ha casa sempre hem gaudit d’un bon menjar. Per això, els i desitjo i el meu cor diu que aquesta nova generació te moltes ideies per …fer-nos gaudir d’un món culinari increible. Fra, Guian Marco, Alast…gaudiu molt fen allò pel que teniu un art increchendooo.. ENDEVANT.

Deja un comentario