2 comentarios el “LES MAGNÒLIES agosto 2021 (Arbúcies)

  1. Bon dia. Vaig anar-hi a dinar dissabte, amb 9 persones més. Anàvem amb menú tancat: 12 tapes, un plat, i un postre. El meu germà s’havia de casar per pandemia, i es va cancel•lar. O sigui que vam anat a menjar-nos la bestreta del casament. I per a ser honest, hauré d’anar al restaurant un dia tranquil·lament, perquè el catering que ens van donar no corresponia ni de lluny a un macaron. Suposo que en un àpat a la sala podré conprovar-ho. Va ser una experiència estranyissima, molt més havent llegit les seves cròniques. Salutacions!

    • Salut!
      Es un lluoc molt entranyable i la cuina és interessant.El catering no deu ser del estil Nandu Jubany, imagino.
      A ver el q fa Víctor al hotel Fira del carrer Lleida…

Deja un comentario